Tapahtumakalenteri

Jäsen/diabetesiltaTiistai  6.10.2020 17:30 - Tiistai 19:00 - Aleksinkulma,os. aleksanterinkatu 9, 90100 OULU

Illan aiheena: 

II tyypin diabetes, potilas kuskin paikalle! Esitelmöitsijöinä ovat Laura Ikonen, vastaava lääkäri, PerusTerveys Oulu ja Maija Bruun, diabeteshoitaja, PerusTerveys Oulu

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan illan aiheesta!

==================================================================

Aleksinkulman koronaohjeistus

  • Kokoustiloja voi käyttää vain 50 %:n täyttöasteella (esim. juhlasali max 170 hlöä -> nyt 85 osallistujaa sallittu). Tilojen henkilömäärät voit tarkistaa Aleksinkulman kotisivulta tai kysymällä toimistosta.
  • Tilaisuuksien ohjelmaa tiivistetään niin, että Aleksinkulmaan tullaan sisälle vasta varausajan alkaessa (poikkeuksena keittiövuorolaiset ja järjestäjät). Aleksinkulmasta poistutaan varausajan sisällä. Tilaisuuksista poistutaan suoraan ulos ja vältetään ryhmittymistä yleisiin tiloihin.
  • Yläkerran kokouksissa käytetään yläkerran naulakkoa ja wc-tiloja.
  • Kahvit tarjotaan heti ensimmäisenä, jolloin käsihygieniaksi riittää Aleksinkulmaan tullessa tehty käsien pesu ja käsidesin laitto.

Huolehditaan hyvästä hygieniasta

  • On erityisen tärkeää pitää turvaväli ja välttää lähikontakteja. Pidä turvaväli myös Aleksinkulman työntekijöihin, esim. info-tiskillä asioidessasi.
  • Pese kädet huolellisesti ja käytä käsidesiä.
  • Ehdoton ohje: sairaana ei saa Aleksinkulmaan tulla!
Sydänterveys ja liikkuminenTorstai  8.10.2020 14:00 - Torstai 15:00 - ODL Hyvinvointikeskus, 0. krs, Wegelius-sali, Albertinkatu 16

Pro terveys –luennot syksyllä 2020

Luennot pidetään ODL:n Wegeliussalissa, osoite on Albertinkatu 16, 0. krs (sisäänkäynti ODL Hyvinvointikeskuksen sisäpihan kautta). Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille tilojen sallimissa rajoissa. 

Luennot järjestetään entiseen tapaan Wegeliussalissa Oulussa ja lähetetään etäpisteisiin. Wegeliussaliin otetaan syksyn 2020 luennoille 60 osallistujaa. Uutena mahdollisuutena on tänä vuonna mahdollisuus tilata etäyhteyslinkki ja seurata luentoa omalta koneelta. Kunkin luennon yhteydessä on surveypal-linkki, josta voi tilata etäyhteyslinkin. 

Varmistamme turvallisen koulutukseen osallistumisen ottamalla tilaan rajoitetun määrän osallistujia. Lievienkin hengitystieoireiden takia osallistuminen paikan päällä tulee vaihtaa etäyhteydellä osallistumiseen.

To 8.10.2020 klo 14-15 Sydänterveys ja liikkuminen

Rami Oravakangas, LL, ODL Liikuntaklinikka

https://my.surveypal.com/ProTerveys--luento--Sydanterveys-ja-liikkuminen

 

Seniorikerho kokoontuu yhdistyksen toimistollaKeskiviikko  28.10.2020 12:00 - Yhdistyksen toimisto os, ratakatu 11, 90130 Oulu
Seniorikerho kokoontuu keskiviikkona 28.10.2020 klo 12:00 alkaen.
Tervetuloa!