Tapahtumakalenteri

Vanhempien kesken -verkkokurssiTiistai  7.2.2023

Vanhempien kesken -verkkokurssi

Onko lapsellasi tyypin 1 diabetes? Kaipaatko vinkkejä ja tukea arkeen diabetesta sairastavan lapsen kanssa? Hae mukaan Diabetesliiton Vanhempien kesken -verkkokurssille.

Vanhempien kesken

Ohjattu verkkokurssi

Hinta: 30 €

Seuraava verkkokurssi: 7.2.-7.3.2023, hae mukaan täällä.

Vanhempien kesken on neljän viikon verkkokurssi diabetesta sairastavien lasten vanhemmille. Kurssin vetäjinä toimivat lasten ja nuorten tukemiseen erikoistunut psykologi sekä Diabetesliiton diabeteshoitaja. Kurssilta saat sekä tietoa että mahdollisuuden keskustella muiden vanhempien ja kurssin vetäjien kanssa.

Kurssin sisältö

Kurssin aikana:

  • Pääset pohtimaan, mitä lapsen sairaus on sinulle merkinnyt.
  • Käyt läpi voimavarojasi vanhempana.
  • Tutustut itsemyötätuntoiseen ajatteluun.
  • Saat sekä antaa että vastaanottaa vertaistukea.
Verkkokurssin aikana pohditaan teemoja eri materiaalien ja tehtävien kautta sekä keskustelualustalla ja videotapaamisissa. Jokaisella kurssiviikolla aukeaa uutta sisältöä. Toisten vanhempien kanssa voi jakaa ajatuksia koko kurssin ajan. Kurssiin kuuluu kolme verkkotapaamista, joiden ajankohdat löydät alta. Katso kurssin vetäjien ajatuksia kurssista videolta sivun alaosassa. 

Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu alle 13-vuotiaiden lasten vanhemmille, joiden lapsen diabetekseen sairastumisesta on kulunut vähintään 6 kuukautta. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa, yksi henkilö/perhe. 


Verkkokurssilla ei anneta hoito-ohjeita. Osallistumisen edellytyksenä on, että diabetesta sairastavalla lapsella on hoitosuhde terveydenhuoltoon ja mahdollisuus päästä diabeteshoitajan ja lääkärin vastaanotolle. Kurssin osallistumisen tekniset edellytykset ovat nettiyhteys, tietokone sekä sähköpostiosoite. 

Hinta 

Kurssin hinta on 30€. Kurssi laskutetaan sen alettua. Huomaathan, että ilmoittautumisesi kurssille on sitova: laskutamme kurssimaksun, jos et peruuta osallistumistasi viimeistään kahta arkipäivää ennen kurssin alkamista.

Ilmoittautumisohjeet

Tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja perustaidot netin käytössä: kurssille osallistutaan tietokoneen, tabletin tai matkapuhelimen selaimella. Huolehdithan, että käyttämäsi laitteen päivitykset ovat ajan tasalla, niin kurssisisältöjen käyttö on sujuvaa. Vanhempien kesken -verkkokurssille haetaan lomakkaalle, jonka täytettyäsi saat lisätietoja sähköpostiisi.

Kevään 2023 Vanhempien kesken -verkkokurssi:

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää verkkokurssista, voit olla yhteydessä verkkokurssista vastaajaan diabeteshoitajaan Kaja Normetiin sähköpostilla kaja.normet@diabetes.fi.

Tervetuloa mukaan verkkokurssillemme!
Soveltavan liikunnan mahdollisuudet tapahtuma OulussaTorstai  9.2.2023 17:00 - Torstai 20:00 - ODL Wegeliussali, Albertinkatu 16, 0. krs (sisäänkäynti ODL Hyvinvointikeskuksen sisäpihan kautta

Soveltavan liikunnan mahdollisuudet Oulussa

ODL Liikuntaklinikka ja Oulun kaupungin erityisliikunta järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen tapahtuman, jossa pääset tutustumaan paikallisiin erityisliikunnan mahdollisuuksiin.

Tilaisuus järjestetään Wegelius-salissa, 0.krs, Albertinkatu 16, 90100 Oulu (sisäänkäynti hyvinvointikeskuksen kautta). Hissi löytyy pääaulasta.

Ilmoittautumislinkki löytyy tapahtuman tiedoista. 

Ohjelma:

17.00-17.50 Kahvitarjoilu ja tutustuminen paikallisten seurojen ja järjestöjen toimintaan

17.50-18.00 Citydancen CityMetka-tanssiryhmä esiintyy

18.00-18.05 Tilaisuuden avaus, lääkäri Leena Kurtti

18.05-18.20 Oulun kaupungin liikuntajohtaja Niina Epäilys

18.20-18.40 Soveltavan liikunnan mahdollisuudet Oulussa, liikunnanohjaaja Tapani Tuomikoski ja erityisliikunnanohjaaja Tuija Kemppainen

18.40-19.00 Liikunta kuntoutuksen tukena, fysioterapeutti Piia Keränen

19.00-19.15 Suomen Paralympiakomitean toiminnan esittely, alueellinen yhteyshenkilö Sari Kuivas

19.15-20.00 Urheilijoiden puheenvuoro, paraurheilijat Tiina Ala-Aho, Tuomo Himanka, Harri Kauppila ja Pertti Sankilampi. Puheenjohtajana Tapani Tuomikoski.

 

Tervetuloa!

Tapahtuman tiedot

Järjestäjä

ODL Liikuntaklinikka ja Oulun kaupungin erityisliikunta

Päivämäärä

9.2.2023

Ajankohta

17:00–20:00

Sijainti

ODL Wegeliussali, Albertinkatu 16, 0. krs (sisäänkäynti ODL Hyvinvointikeskuksen sisäpihan kautta) Karttalinkki

Hinta

Maksuton

Lisätiedot

liikuntaklinikka@odl.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan seminaariin 2.2.202 mennessä oheisesta linkistä.

https://q.surveypal.com/Soveltavan-liikunnan-seminaari-9.2.2023-