Tapahtumakalenteri

Tyyppi 1 tasapainoilee -verkkokurssiPerjantai  14.4.2023

 Tyyppi 1 tasapainoilee -verkkokurssi

Haluatko pohtia, miten sinulla nyt menee, teetkö asioita diabeteksesi suhteen, joita haluat? Haluatko jakaa kokemuksiasi ja ajatuksiasi toisten tyypin 1 diabetesta sairastavien kanssa?

Tyyppi 1 tasapainoilee

Ohjattu verkkokurssi

Hinta: 30 €

Seuraava verkkokurssi: 14.4.-12.5.2023 hae mukaan täällä.

Kenelle

Verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka elät diabetesarkea tyypin 1 diabeteksen kanssa sekä haluat jakaa kokemuksiasi ja ajatuksiasi toisten osallistujien kanssa. Verkkokurssi on tarkoitettu aikuisille tyypin 1 diabetesta sairastaville, joilla on ollut diabetes jo useamman vuoden. 

Verkkokurssi ei sovellu alkuohjaukseksi vastasairastuneelle. Verkkokurssille osallistumisen edellytyksenä on, että sinulla on hoitosuhde terveydenhuoltoon ja mahdollisuus päästä diabeteshoitajan tai lääkärin vastaanotolle, mikäli kurssin aikana sellainen tarve ilmenee. Huomioithan, että verkkokurssi ei korvaa hoitajan tai lääkärin antamaa ohjausta.

Verkkokurssin sisältö

Tyyppi 1 tasapainoilee on diabeteshoitajan, psykologin ja ravitsemusterapeutin ohjaama neljän viikon verkkokurssi, jonka aikana voit rauhassa pohtia omahoitoasi. Verkkokurssilla ei anneta yksilökohtaista hoidonohjausta, vaan sen tarkoitus on tukea oman hoitotahosi antamaa ohjausta. Verkkokurssin teemoja ovat hyvinvoinnin tukeminen diabetesarjessa, perusasioiden kertaus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Jokaiseen teemaan liittyy erilaisia tehtäviä. Verkkokurssin keskustelualueella voit jakaa ajatuksiasi ja pohdintojasi sekä kysyä ohjaajilta mieltä askarruttavista asioista. 

Verkkokurssi tukee oman diabeteshoitajan ja -lääkärin antamaa ohjausta. Kurssilla ei anneta yksityiskohtaisia hoito-ohjeita, eikä se korvaa oman hoitopaikan antamaa ohjausta. 

Varaudu käyttämään verkkokurssiin aikaa suunnilleen pari tuntia viikossa. Verkkokurssin osallistujien tietoja ei julkaista toisille osallistujille: voit käydä verkkokurssia itse valitsemallasi nimimerkillä. Otteita kurssipalautteista: 

”Jokainen jakso oli mielenkiintoinen ja asiat helppo käydä kotona läpi. Tietoahan on netissä ihan ähkyyn asti, ei pysty välttämättä omaksumaan sitä tiedon paljoutta. Jaksoissa tuotiin asiat monipuolisesti esille ja helppo miettiä sen perusteella omahoitoa.”

”Oman diabeteksen ja siihen liittyvien tunteiden läpikäynti oli aivan uusi kokemus. Psykologinen osuus oli ehdottoman tärkeä.” 

Hinta

Kurssimaksu on 30 € ja se laskutetaan verkkokurssin alettua. Huomaathan, että ilmoittautumisesi verkkokurssille on sitova: laskutamme kurssimaksun, jos et peruuta osallistumistasi viimeistään kahta arkipäivää ennen kurssin alkamista.

Ilmoittaudu mukaan

Tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja perustaidot netin käytössä: kurssille osallistutaan tietokoneen, tabletin tai matkapuhelimen selaimella. Huolehdithan, että käyttämäsi laitteen päivitykset ovat ajan tasalla, niin kurssisisältöjen käyttö on sujuvaa. 

Kevään 2023 Tyyppi 1 tasapainoilee -verkkokurssi:

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Jos sähköpostia ei kuulu, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Saat verkkokurssin alkua edeltävänä maanantaina diabeteshoitajalta Tervetuloa verkkokurssille -sähköpostin, jossa ovat tunnukset ja toimintaohjeet verkkokurssille sekä verkkokurssin ennakkotehtävä. 

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää verkkokurssista, voit olla yhteydessä verkkokurssista vastaavaan diabeteshoitajaan Henna Lietzéniin sähköpostilla verkkokurssit(at)diabetes.fi tai puhelimitse 050 473 1465.
Tervetuloa mukaan verkkokurssillemme!

D-opiston tietosuojaseloste (pdf) (67.6 KB)